Schedule

Speaker lineup and schedule subject to change without notice.

Times are approx. 10-15 minute breaks will follow each presentation

6:00 pm
Meet & Greet

Get close and personal with the events speakers. Ask the questions you want to ask, get autographs, take pictures and mingle with the leaders in this type of research.

7:00 pm
UFO ITeam

UFOiTEAM members draw on their own experiences and areas of expertise while also collaborating with top consultants in the field of Ufology.

1 Hour
8:00 pm
David Paulides
1 Hour
9:00 pm
Witness Testimony
Derrel Sims The Alien Hunter

Come share your experience! Witnesses are given the opportunity to tell us what they saw, what happened and the circumstances surrounding their sighting or abduction in an accepting environment, free of judgement.

1 Hour
6:00 pm
Vendors
4 Hours
9:00 am
UFO iTeam

We are a team of researchers and experiencers dedicated to interviewing individuals and investigating this growing phenomena. UFOiTEAM members draw on their own experiences and areas of expertise while also collaborating with top consultants in the field of Ufology.

1:30
10:00 am
Clifford Mahooty

Mahooty is a Zuni Pueblo Indian elder, and member of the tribal orders of the Kachina Priest hood, Galaxy medicine society, Sun Clan, and wisdom keeper of the Zuni history and spiritual practices.

1 Hour
11:00 am
Maurene Morgan

Maurene Morgan is a Washington State Mutual UFO Network (MUFON) State Section Director and Certified Field Investigator. She has investigated dozens of reports of UFOs, entities and mental and physical procedures.

1:15
12:00 pm
LUNCH BREAK

There will be great specials available in the Great Hall or enjoy one of the many dining venues on the property.

1 Hour
1:00 pm
TBA
1 Hour
2:00 pm
Derrel Sims

Derrel Sims, The Alien Hunter. The world’s leading expert on alien abductions. His 38+ years of field research has focused on physical evidence, and led to his groundbreaking discoveries of alien implants and alien fluorescence. As a former military police officer and CIA operative, Sims has a unique insight to the alien organization which he believes functions similarly to an intelligence agency.

1 Hour
3:00 pm
Peter Davenport

Peter Davenport has been director of the National UFO Reporting Center since 1994. Peter reports UFO sighting cases regularly on the Jeff Rense Radio Show and presents lectures on specific UFO cases, most notably the Phoenix Lights sighting.

1 Hour
4:30 pm
Nick Pope

His government background and his level-headed views have made him the media, film and TV industry's go-to guy when it comes to UFOs, the unexplained and conspiracy theories.

1 Hour
6:00 pm
David Paulides
with guest Steve Isdahl

David Paulides is a former police detective who is now an investigator and writer known primarily for his self-published books, one dedicated to proving the reality of UFOs, and his Missing 411 series of books, in which he documents the disappearance of people in national parks and elsewhere.

90 minutes
9:00 am
Vendors
All Day
9:00 am
Workshop
UFO iTeam Research Team

The UFO iTeam hosts 3 1 hour workshops.

1 Hour each
9:00 am
Workshop
Derrel Sims Alien Hunter

The Alien Hunter Derrel Sims hosts 3 1 hour workshops.

1 Hour each
9:00 am
Workshop
Maurene Morgan MUFON

Maurene hosts 3 1 hour workshops.

1 Hour each
9:00 am
Vendors
4 Hours
ARE YOU NOT QUITE SURE WHAT THIS EVENT IS ABOUT?
You can read more about this event here
NOT QUITE SURE YET?

DO YOU HAVE A QUESTION?

ASK QUESTION